HM KIDS & LYCKLIGA TAPETRIVARE

onsdag, maj 6, 2015 1 4

 

 

Fått hem lite vår/sommarnytt till prinsen från hm, herregud va mycket fint det finns. Goa jeansshorts, bomullsskjorta, collagetröja, skärp och hatt, toti från hm, toppenbra.

Jag gillar när butikerna har kläder som inte har en massa Turtlestryck och sånt (finns sånt på hm med iofs), jag avskyr nämligen Hello Kitty, Spiderman och annat Cartoon-aktigt på kläder. Mor och svärmor har köpt en del genom åren ändå, och barnen har använt det såklart, men jag tycker det är så jäkla fult rent ut sagt. Man ser trycken istället för barnen.

Men smaken är som baken och jag har vänner som tycker precis tvärtom mig och menar på att med vissa kläder jag väljer till mina barn så ser de ut som små vuxna. Håller inte alls med, och ser man på bilder från 60, 70-talet och tillbaka så finns det inte ett enda plagg som har seriefigurer på sig, inte på de bilder jag sett iallafall. Mor och far hade jeans, stickad olle och anorak typ, skitsnyggt och stilrent.

Vad tycker ni?

 

 

Hej mitt i veckan!

 

 

Vi fortsätter med febrig liten Inez här, så ynklig och liten så, stackarn.. Hon piggnade till en stund på förmiddagen och fick för sig att hon vill ha räkmacka haha, vad härligt tänkte jag och vi rullade ut vagnen för en tur till torget och fiskaffärn. Första gången på tre dagar som lillan varit ute i luften, skönt för henne, hon låg så gott nedbäddad i vagnen.

Visar några bilder från igår, när den lilla fick en gnutta energi och vill hjälpa sin bror och mig att riva tapet i tvättstugan. Fattar ni lyckan att få vandalisera på det viset utan skäl haha 😉

(Fast det dröjde inte länge förrän Inez började gny och tempen hade skjutit iväg igen..)

Vi har haft en liten fuktskada där inne kring brunnen (hade tänkt renovera ändå), så en ny brunn är bilad och vi har haft torkfläktar där inne i ett par veckors tid. Nu är äntligen golvet färdig med ny fräsch matta i ljust grått. Vi kör enkelt med matta och vitmålade väggar, skiter i klinkers och kakel här inne faktiskt.

Nya maskiner från Bosch står i hallen och monterade ikeaskåp står i v-rummet och väntar, smått kaos här i vårt casa..

 

 

Den gulvita tapeten är från 81 (då huset byggdes) och på golvet låg en spräcklig matta från samma år i bajsbrunt och brandgult typ.

 

 

Nu ska jag fortsätta ta hand om mina små här, som faktiskt har fått lite chips i soffan framför et par avsnitt av Dora & Diego. Inez åt endast lite räkor förut, och smoothie, så hon får några potatischips för att få i sig lite mer energi 😉

 

När Josef kommer hem ska jag fortsätta med väggarna i tvättstugan och göra dem så släta som möjligt innan en målare kommer och spacklar, sen kommer jag själv måla väggarna vita efter det. Det är ju enkelt och blir billigare 🙂

 

Hoppas ni har en toppenonsdag!

Kram

4
1 Comment
 • Ekenäsliv
  maj 7, 2015

  Hej söta du!
  Å, det var inte meningen att ställa till ett sånt kaos för dig…
  Men vet du, jag mår bra och det är det jag egentligen vill förmedla.
  Jag kunde dö, men det alternativet var aldrig aktuellt i min hjärna.
  Jag har kämpat för mitt liv, det har du med gjort raring på ditt vis.
  Du är med en galet envis kvinna, det känner jag allt igen ser du;-)
  O med den kommer vi långt, eller hur? =)
  Men jag tror vi måste stanna upp mer och bara vara lite mer.
  Jag lovar mig själv att bli bättre på det…
  Sötnos, va rädd om dig och kidsen o maken nu!
  Massa kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.