BLOMMOR & HALKAN AVKLARAD

torsdag, maj 7, 2015 3 3

 

 

Blommor från Blomrum på köksbordet, piffar upp en grå och regnig torsdag som denna..

 

 

 

 

Hej på er!

 

 

Sitter och andas ut efter en dag på Stora Holms trafikövningsplats där jag gjort risktvåan (halkan) under nästan 4 timmars tid. Halkkörning varvat med teori.

Gick superbra och var faktiskt kul som de flesta säger. Vi blev uppdelade i grupper och var fyra tjejer i vår som körde varsin liten Toyota en och en och jag var först ut. Så himla nervös innan, fick liksom för mig i tanken att jag inte alls kan köra bil och kanske inte ens kommer iväg med denna lilla bil som jag inte känner till.

Behövde inte oroa mig ett dyft för den var hur lättkörd som helst 🙂

Dock så blev det lite tokigt för en av tjejerna, som missförstod hastigheten i den glashala rondellen och trodde hon skulle bränna på i 65 när vi egentligen skulle hålla låg hastighet och bara öka för att få sladd lite då och då och sedan försöka rätta upp bilen. Hon hade liksom med sig hastigheten från raksträckan i huvudet tror jag och det gick ju åt pesos i rondellen så hon for långt ut i gräset och trodde hon skulle dö. Herregud haha, ojojoj så det kan gå..

Samma tjej lyckades dessutom komma in på fel övningsbana ett slag, där killgruppen körde, så läraren i tornet fick försöka lotsa tillbaka henne till rätt bana 😉 Hon måste varit ganska nervös tror jag, söta tjejen..

Hon blev iallafall godkänd ändå 🙂

 

Så, ett steg närmare det där kortet alltså, skönt.

 

Kram på er!

3
3 Comments
 • Annika
  maj 7, 2015

  Vackra blommor och snygg vas. Kul att det gick bra på halkkörningen. Min äldsta dotter tar också körkort just nu men har bara kört privat än så länge. Ha en fin torsdagskväll. Kram Annika

 • Eva
  maj 7, 2015

  Superfina blommor och Grattis! 🙂

  Så annorlunda det verkar vara idag, annat var det på min tid då jag körde på Stora Holm. Då var man minsann inte uppdelade på tjejer och killar. Var faktiskt flesta killar när jag var där och körde för en massa år sedan. 🙂
  Men visst var det roligt!

  Ha en fin kväll!

  Kram Eva

 • Ekenäsliv
  maj 7, 2015

  Å va härligt att ha halkan avklarad=)
  Men lite oroväckande känns det att hon klarade den ändå… Fast hon har ju inte fått körkortet än, så än är det lugnt på vägarna då;-))

  Jaaaa, söta du. Jag tror vi har många likheter du o jag.
  Lite allt eller inget om man säger så.
  Tålamod = not so good.
  Envis = så det räcker till en hel kontinent eller så
  Jag hoppas med att våra vägar kan mötas en dag, så vi kan prata om livet och vardagligheter om vartannat! Kanske kommer det nått event framöver som kan vara intressant att gå på:-)
  Vore så härligt att ses!
  Och jag blir så ledsen av det jag läser… Förluster är så grymma. Man frågar varför om o om igen… men ibland får man inga svar.
  Va rädd om dig!

  Nu ska jag gå o sussa.
  Hoppas du får sova riktigt gott och att morgondagen blir betydligt lugnare än den varit idag.
  Jag har varit på Yoga ikväll, så jag känner mig luuuugn i kroppen jag :-))
  Varma kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.