SNART PÅ VÅRA VÄGGAR

lördag, februari 21, 2015 11 4

SAMSUNG CSC

 

 

Jag har visst gått och blivit en liten turgumma jag, för jag vann en helt galet bra tävling hos Emma med fina bloggen Att vara någons fru! Nämligen 2000:- att shoppa loss för hos Desenio, och för det får man en del snyggt i papper kan jag säga, för priserna är himla trevliga där 🙂

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Plockade på mig (eller klickade hem) en massa härliga prints av olika slag, till flera väggar här hemma. Till Pariskartan hittade jag även en ram som passade perfekt, den vill jag ha mot en grå vägg, kanske på någon vägg i sovrummet som ska målas om.. hmm, ja så får det nog bli.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 Ett gäng ramar måste köpas, tips på vart man hittar de bästa? IKEA, Gallerix, eller vet ni något annat bra ställe? Behöver i de flesta storlekar.

 

 

Good morning!

 

 

Hur mår ni?

Har precis satt på en film till barnen, Pettsson & Findus, så jag kan städa och fixa lite innan vi ska ta en buss bort till Bushuset. Valentin ska på 6-årskalas där, och Inez och jag ska ha vårt egna lilla ”kalas” där under tiden 🙂

 

Lasern igår gick toppen, nyare maskin än jag behandlats med tidigare, så det gjorde inte ont alls! Väldigt skönt, stack till lite på de mest känsliga ställena kring bikinilinjen bara. Nu ska jag bara vänta tills håren trillar av, sen ska jag börja raka igen tills nästa behandling om en dryg månad.

Allt försvinner inte med en gång utan man måste göra upprepande behandlingar då håret måste vara i rätt växtfas för att ”dö” eller vad man ska kalla det, ska alltså vara i ”aktiv” växtfas. Och ju ljusare hud och mörkare/grova hår desto bättre resultat.

 

Kram

4
11 Comments
 • Agnetha
  februari 21, 2015

  Clas Ohlson. De har typ allt. 🙂

  • Catta
   februari 21, 2015

   Ja men just det! Tack för att du påminde mig, en av mina favvisbutiker faktiskt 🙂
   Kram

 • Ulrica
  februari 21, 2015

  GRATTIS till vinsten :). Vilka härliga prints du fått hem!!
  Jag säger IKEA. Dom har bra kvalitet till bra priser.

  KRAM

 • Hem & Trevligheter
  februari 21, 2015

  Oj, vilken vinst! Grattis! 🙂 Ser ut som att ni kommer att få det supernice på era väggar. Vill osså ha.

  Kram Linda

 • Annica
  februari 21, 2015

  Tjingeling! Det är desenio som jag har några prints ifrån. Tänkt länge på indianen( så fin) men Daniel undrade varför vi skulle ha han på väggen haha.. Flera Coco är oxå favoriter!! Funderar på ett print med texten ” change your thoughts and you change your world” snacka om att den texten talar till oss

  • Catta
   februari 21, 2015

   Indianen tänkte jag till Valentin faktiskt, passar fint med hans drömfångare 🙂 Josef fattar inte heller grejen med vissa motiv haha 😉 Alla kan inte vara lika flummiga som du och jag vettu 😉
   Klockren text!

   Btw, det kanske blir nåt print som inte får plats hos oss och då kanske du vill ha?

   Puss och kram darling!

   • Annica
    februari 22, 2015

    Blir fin i V:S rum .. Gärna!! Puss

 • Suss - Hemma på Sjuan
  februari 21, 2015

  Grattis till dig! Så kul att vinna snygga printers. Kramis Suss

 • annorlunda underbara
  februari 21, 2015

  Åh så snyggt. Jag har hur mycket snyggt som helst här nere men har en man som inte alls vill göra hål i väggarna…därför står tavlorna längs med väggarna…
  Grattis till vinsten.
  Kram J

 • helenas enkla vardag
  februari 21, 2015

  Åh vilken fin vinst!!! Nästan lika fin som den som jag vann hos dig!’kul med lite fina prints. Kul att se när de kommer upp.
  Kram Helena

 • Camilla
  februari 22, 2015

  Fina! Jag gillar Ikeas ramar…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.