NYTT TILL LILLAN

måndag, februari 2, 2015 1 4

SAMSUNG CSC

Sött från Zara Kids.

 

 

Hej vänner!

 

 

Igår var tanken att jag äntligen skulle få ha två timmar på stan för mig själv, för att handla lite nödvändigheter. Men så när jag skulle gå så insisterade Inez (läs krävde med stort K) på att få följa med.. så så blev det.

Lillan satt som ett ljus på bussen (bästa hon vet typ), men sen väl på stan så höll hon inte riktigt vad hon lovade. Hann gå ett varv på Åhlens skönhetsavdelning, sen ringde Inez matklocka och hon vill äta hambujjaje, hennes plan hela tiden förmodligen 😉

Hon var duktig ändå, stolt och nöjd över att få med mamsen på stan, och utan vagn dessutom. Liiite jobbigt för mig bara, att kånka både kassar och liten tippilotta emellanåt.

Hon tyckte det var käckt att ta sig ett aerovarv inne på Zara alldeles ensam med, att passa på medans mamma näckar i omklädningsrum är väl bra? Panik på mig.

Denna lilla loppa alltså, nöjd över att få välja skor och byxor själv 🙂

(Guuud vad det finns mycket fint på Zara!!!!)

Jag fick inte gjort ens hälften av vad jag hade tänkt, men det gör inget för vi hade mysigt, och så fick Valentin egentid med pappa. Det hade han längtat efter, och han hade sagt till Josef att det var skönt när det var tyst hemma för en gångs skull, haha 😉

 

Efter shoppingen fick vi söndagsmiddag hos svärmor, och det var så gott!

 

Ha en fin måndagskväll & ny vecka!

Kram

4
1 Comment
  • Hem & Trevligheter
    februari 3, 2015

    Finfina skor och byxor! Ha, ha vad jag skrattade när jag läste att Inez smet ut när du stod i provrummet. Ingen rolig situation men kunde ändå se det framför mig hur du i panik försöker få på dig kläderna jäkligt snabbt.

    Ha det gott vännen!
    Kram Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.