FLÄCKIG KAPPA

torsdag, februari 12, 2015 9 3

SAMSUNG CSC

 

 

Fasen alltså, jag kan bara inte hålla mig när jag ser plagg med leo-prints, när det dessutom är röd lapp så är det totalkört..

 

Rymlig och skön, perfekt vår/höstkappa, och jag hittade den billigt här.

Min är i strl 34 och den är normal i sin storlek skulle jag säga, absolut inte liten iaf.

 

Nu ska jag snart glida ut i min leokappa (och gummistövlar för det är geggamojja-väder) med dubbelvagn, barn och hund på en långis innan vi drar till Ica Maxi och ”storhandlar”, puh, dags för fyspass alltså.. 😉

 

Hoppas ni har en bra dag vänner, och vet ni vad, ikväll är det tävlingsdags igen!!

Så himla roligt att få ge er chansen att vinna massa finheter 🙂

Kram!

3
9 Comments
 • Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare
  februari 12, 2015

  Vilken snygg kappa!

  • Catta
   februari 12, 2015

   Tack 🙂

 • Ekenäsliv
  februari 12, 2015

  Ahhh, den var ju vrålsnygg! I synnerhet på dig:)
  Ha ha ha, då får jag bara önska dig lycka till på promenaden och handlingen;-)
  Ja, snacka om fyspass;-)
  Kram Anna

  • Catta
   februari 12, 2015

   Tack snälla 😉

   Du, jag höll på att dö.. fast we made it back, fullyloaded haha!
   Skulle sett vagnen, med sprängfylld kylväska, purjolökar, havrefras och tusen andra ting som stack ut överallt från vagnen. Och en liten Inez mitt i alltihopa. Valentin fick gå.. Höll på att varken komma på eller av bussen på vägen hem haha, galet!
   Kram

 • Hem & Trevligheter
  februari 12, 2015

  Snygg kappa!

  Igår fick jag hem de sneakers i svart och guld som jag tipsar om på bloggen idag och de var jag tvungen att behålla. Hade dem idag till min svarta Saint Tropezspetsblus och lite fina smycken. Gillar när man kan blanda lite fint med ett par mer avslappnade skor. Det finns så mycket snyggt och mer lär det ju komma nu när våren närmar sig. Och jag vill ha allt! 😉

  Kram Linda

  • Catta
   februari 12, 2015

   Åh, visa visa!
   Låter supersnyggt 🙂
   Puss

 • Ulrica
  februari 12, 2015

  Jättefin kappa som passar utmärkt på dig ;).
  KRAM

  • Catta
   februari 12, 2015

   Tack fina du!
   Kram

 • Jecka
  februari 12, 2015

  Men så snygg kappa å Du:)! Passar dej så bra:)! Ha en skön kväll! Kram jecka

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.