tisdag, mars 5, 2013 30 0
Ganska upprörd just nu.
Fick en fruktansvärt olustig kommentar tidigare idag, under ett inlägg jag gjorde i oktober.
Förmodligen skrivet av en pedofil..
Kan inte beskriva riktigt hur jag känner just nu, bara snurrar liksom..
Bilden denna person kommenterade har jag tagit bort men det var hur som helst en på min lilla Inez, där hon sitter på golvet i bara skrutten.
Inga intima delar syns men ändå blev hon ett offer för denna vidriga varelse.
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska lägga ner bloggandet, trodde aldrig att jag skulle drabbas av detta, även om tanken slagit mig att bilder på mina barn kan utnyttjas.
Men så är det ju så, att folks barn syns ju lite överallt idag, i tidningar, på tv, i reklamer, på nätet, fb, instagram.. ja you name it!
Så varför skulle det vara så farligt om mina med gjorde det?
Är det det att lite hud kan göra skillnaden, jag menar, herregud, babyreklam då?

Vet inte vad jag ska tänka eller tro, vem är denna person, kvinna eller man? Ung eller gammal? Någon som bara vill jävlas? Har jag oxå blivit offer för nåt slags nät-hat (som så många har) eller vad fan är det frågan om!!

Har en knut stor som Globen i magen..

..och vad som stod i kommentaren?

”Kan man få se på lite porrmus hahaha, ja för hon har väl porrmus?”

Förstår ni hur sjukt detta är! Hur fan ska jag tackla detta, nu måste ni hjälpa mig.
Ska jag släcka ner bloggen direkt?
Jag vill ju inte det riktigt, då jag ser det som min dagbok litegranna, gillar att blicka bakåt och minnas..
..samtidigt som jag älskar mina bloggvänner och besökare, både ge och få inspiration, dela med mig av familjeliv och vardag, och ta del av detsamma från andra.

Shit, vad gör man??

Kramar från en ledsen mamma..
0
30 Comments
 • Lina
  mars 5, 2013

  Men herregud alltså, vad fasen!
  Hmm.. Du skulle nog inte tagit bort inlägget så att du hade haft kvar kommentaren och på de viset kunnat polisanmäla kommentaren till inlägget och kanske fått fram IP adressen av den som skrev.
  Att folk inte kan låta bloggar, fb-sidor, instagram osv vara ifred.

  Stå på dig och låt inte den eller dem som gjorde detta komma undan eller göra så att du avslutar ditt bloggande, som du gillar och är otroligt duktig på.

  Men lägg en extra tanke på vad du lägger ut!
  Kram

 • Titta in hos Thess
  mars 5, 2013

  Nää vad vidrigt !!!!!:((((((
  Förstår att du mår skit just nu….
  Men lägg inte ner för det,du ska ju inte drabbas att inte få göra det du tycker om bara för att det finns fullständiga idioter!!!
  En sådan där jävel skulle banne mig spärras in :(((
  Stå på dig och försök att inte provoceras.
  Dessutom kan det ju vara en person som faktiskt inte har någon som helst sinne för humor och på fullaste allvar tyckte att det här var ett skämt,det finns ju folk till alt menar jag.
  Tänker på dig!!!!!

  Styrke Kramar

  Thess

 • Ljuvligtvitt & busiga gossar
  mars 5, 2013

  Men vilket äckel!
  Det där med pedofiler och deras tänk gör mig illamående! Det är så sjukt..
  Så trist att ni råkat ut för detta 🙁

  Jag förstår om du vill lägga ner bloggen. När jag fick fler besökare bestämde jag mig för att byta blogg och börja om den lite på nytt där jag inte skriver eller visar för mycket av min familj. Jag vill, för vem vill inte visa upp det finaste man har? Men jag var rädd för just detta som hänt er, så det känns bra att jag gjorde så. Sen är förstås min familj som bor långt bort lite besvikna över att dom inte får följa vår vardag så som dom gjort innan, men dom förstår!
  Ett tag funderade jag på en låst blogg bara för dom, men orkade inte. Kanske det vore något för dig? Om du vill skriva om familjen men inte för alla…

  Men även om jag förstår så tycker jag ändå du ska ha bloggen kvar! Du gör ett kanon jobb med den 😉
  Så glad att jag hittade hit. Fint hem och en härlig mamma som är ärlig om vardagen 🙂

  Stor kram till er!!!

 • Anonymous
  mars 5, 2013

  Fy fan rent ut sagt, jag förstår om du vill lägga ner bloggen.
  Men kanske kan du strunta i bilder på barnen i framtiden och bara ha bilder på ert fina hem. Vore synd om dessa vidriga människor ska få förstöra. Du har en trevlig och rolig blogg att läsa. Jag tycker som föregående talare att ANMÄL aset.
  Mvh Veronica från Norrköping.

 • Ljuvligtvitt & busiga gossar
  mars 5, 2013

  Och som Lina skrev, anmäl!!
  Du kan inte på något sett se ip adressen längre? Bland borttagna kommentarer eller så? Och ta ”skärmdump” på allt om du kan hitta det igen!

  Kram igen 🙂

 • Lantligt i smultronbacken
  mars 5, 2013

  Fy sjutton så dåligt jag mår när jag läser detta. En stor klump i magen är bara förnamnet det. Du får en STOR KRAM av mig nu iaf.
  Svårt att säga om detta det enda jag kan säga är vad JAG skulle ha gjort om det drabbade mig. Nu bestämde jag när jag började blogga att det är väldigt lite bilder på människor med och framförallt barn. Är det barn så tittar jag på dem flera gånger hur kläderna sitter mm för att inte visa fel. Fel är det egentligen inte MEN eftersom vår värld är så otroligt sjuk och med onda människor överallt så måste man tänka i deras banor. Jag hade iaf
  Polisanmält saken, gå till polisen, berätta och få tips av dem.
  Sen skulle jag gå igenom min blogg och ta bort alla bilder som man inte känner sig säkra med längre. Men självklart ska du ha bilder kvar på barnen, de finns ju att hämta på andra platser idag med. Idag behöver man ju nästan bara googla eller söka på en karta så kommer det upp saker om en.

  Detta är så tragiskt och otroligt sjukt. jag älskar ju din blogg för att den är som den är MEN jag tycker att du ska vara försiktigare i framtiden när du lägger ut bilder på barnen. Kika på bilderna fler än en gång innan du lägger ut dem och knäpp mer i profil mm.
  Jag vågar nästan inte lägga ut alls på Tyra längre. Man vet liksom aldrig. Tyvärr gör detta att jag inte kan använda bloggen som jag vill, men det får jag leva med.

  Kram vännen

  Teres

 • Mina drömmars hus
  mars 5, 2013

  Men fy så tråkigt. Stackars dig, inte roligt att fundera på.
  Jag håller mig bara till inredning. Barn utan kläder ska man nog passa sig för, usch att ens behöva tänka på sånt.
  Kram
  AC

 • Prinsessorna på Bellevue
  mars 5, 2013

  Åhh, herreguuud! Jag mår illa! Så fruktansvärt vidrigt!!!! Det finns verkligen INGA ord! Varför finns det såna hemska människor!!! Ring polisen och rådgör med dem! Det är såå sjukt!

  Styrkekraam till dig
  Petronella

 • Catarina Alexandersson
  mars 5, 2013

  Tack för ert stöd, och perspektiv på detta. Ska ta mig en funderare på innehållet, men har svårt för att tänka mig en större ändring. Älskar inredning men känner att inlägg om familj och annat i vardagen ger mig mycket, dock kommer jag bli varsammare med bilder. Om jag nu inte bestämmer mig för att lägga av helt enkelt..

 • sofia PR
  mars 5, 2013

  Jag förstår hur du måste känna dig. Du avgör ju så klart men jag säger kör på, man ska inte låta andra avgöra vad man ska och inte ska hålla på med. Jag tänker på dig, det vet du!

  Stor kram och kunde jag så skulle jag rusa över med en flaska rödvin och så skulle vi älta och ällta;)

 • Linda
  mars 5, 2013

  Vet inte vad jag ska säga. Jag vet att det finns sååå sjuka människor där ute och jag har fått ta det obligatoriska snacket med barnen men aldrig aldrig kan man väl tro att någon ska krypa in i ens hem på det vidriga sätt som denna människa nu har gjort.
  Ens blogg är ju bland det mest privata man har på ett sätt då den är en dagbok, en del av en själv där man visar bland annat det som man älskar mest i världen. Inget kan försvara det som dessa äckliga människor står för och jag förstår dina funderingar och frustration och ilska. Och tankar som att kommer denna sjuka människa att gå in här och titta igen går ju inte att komma ifrån.

  Samtidigt så skulle du vara så otroligt saknad om du valde att lägga ned bloggen för du är en sådan varm och härlig människa som jag gärna vill få kika in hos. Men jag förstår om du inte vet hur du ska göra med bloggen och tyvärr så är det nog bara du själv som kan avgöra det. Men jag finns här, det ska du veta, vilket du än väljer att göra.

  Massor av bamsekramar till dig!
  /Linda

 • Sofia
  mars 5, 2013

  Urk : ( ring polisen kolla IP adressen anmäl. Styrke kram från en mamma till två i Hjo Sofia

 • Anonymous
  mars 5, 2013

  Men usch nä fy lider med dig:( gillar din blogg just för den känns så äkta och fin inspiration till inredningen men nä olust känsla ens barn vill man ju alltid skydda förstår att du måste fundera på bloggandet 🙁 Med vänlig hälsning, Annica

 • Anonymous
  mars 6, 2013

  Men så vidrigt …säger som de andra..anmäl om det går ..men lägg inte ner din fina blogg!! men jag tror också att man nog tyvärr måste tänka ett varv extra när det gäller det här med att visa sina barn ( och även sig själv ) på nätet.Alla männsikor är tyvärr inte friska och det är enkelt att ”sno ” bilder som används till något de inte ska användas till även att det är olagligt.

  STOR KRAM till dig .
  Pernilla / Piazzan

 • Välkommen Hem!
  mars 6, 2013

  Gumman!! Fy så vidrigt att detta händer dig/er men du FÅR INTE lägga ner! Jag förstår din oro och din klump i magen och det är helt sjukt, vidrigt…
  Jag har själv medvetet valt att ha med ytterst lite bilder på barnen på min blogg och känner ibland att ”folk tänker väl att jag är dö-ego och endast bryr mig om inredning o inget annat…” men som du vet så figurerar mina barn nästan aldrig och det endast av just detta själ. Det finns så mycket sjuka människor där ute…!
  Fortsätt som du gör men det där med bilder på kidsen, ja, det kan bara du avgöra.
  Många kramar, tänker på dig vännen!
  Judita

 • Hannis
  mars 6, 2013

  Mycket har jag hört men det här tar nog priset när det gäller nätet!
  Så jävla vidrigt! Förstår att det känns fruktansvärt på alla sätt.

  Hur du ska göra med bilder på barnen är svårt att svara på.
  Även om det inte ska behöva vara så att man ska behöva tänka på sånt, men det finns så mycket konstiga människor.
  Och om något liknande dyker upp igen, spara det och anmäl!
  Men jag tycker att du ska fortsätta blogga!
  Sjuka människor oavsett vad det är för människa ska inte få styra över det man tycker om att göra.

  Stor kram Hannis

 • Vita huset 28
  mars 6, 2013

  Hej satt här o bara gapade när jag läste ditt inlägg, va f’n då!!

  Kan inte människor bara vara snälla o låta oss slippa allt snusk som tyvärr finns där ute o låta oss bloggare göra de vi älskar.
  Jag tycker du ska anmäla, inte sluta blogga utan göra det du vill o älskar. Du är allt för go för att försvinna från bloggvärlden. Kanske tänka på hur bilderna ser ut på barnen som du ska visa. Fast i slutändan är de bara du som kan bestämma hur du vill göra.
  Ni är ju allt för goa o söta på bilderna du visar o man sitter alltid med ett leende när man läser dina inlägg. Ni är ju en sån energisk o snäll familj.

  Ja vet inte om de hjälpte dig nå men en stor kram skickar jag dig iaf

  Kraaaam Camilla

 • Njut Av Livets Goda Ting
  mars 6, 2013

  Jag är helt tagen av detta… Herregud!
  Jag kan bara tänka mig hur du känner dig.
  Det finns så otroligt sjuka människor därute så man blir alldeles mörkrädd.
  Jag tycker att du först och främst ska polisanmäla det, det finns så mycket olika tekniker med att spåra IP adresser så det borde ju att få reda på vem denna person är.
  Jag tycker inte du ska sluta blogga, men det måste du ju själv känna efter vad som känns bäst för dig och din familj.
  Stor kram till dig
  Jessica

 • Lina L
  mars 6, 2013

  FYYY vad vidrigt. 🙁 Har sett vissa bloggar som har lösenordsskyddat på vissa inlägg (alltså inte hela bloggen). Då skulle du kunna lösenordsskydda de inlägg du vill, men inte allt.
  Kram

 • H`s enkla vardag
  mars 6, 2013

  Neej men fy vad otäkt! Skulle också få en glob i magen! Jag får ju massor av spam kommentarer, så jag har kommentarsgranskning på alla kommentarer till inlägg som är en vecka gamla! Men det här tycker jag också att du ska polisanmäla! Sen vet jag att man kan göra så man inte kan spara ner andras bilder, men vet inte hur man gör! Tror lady g har så, det vore nog något för dig! Stora kramar från sjukbädden!
  Helena

 • Anonymous
  mars 6, 2013

  Jävla as! Å d värsta är att OM d är nån som fortfarande läser bloggen så SITTER DU VÄL HEMMA Å NJUTER AV ALL DENNA UPPMÄRKSAMHET!!
  /Maria

 • Malins
  mars 6, 2013

  Usch vilken idiot! Men det låter som någon som mest är ute efter att jävlas eftersom de skrivit HAHAHA… MEN ta ipnr och polisanmäl!!
  Det skulle jag ha gjort alla gånger!
  Jag har av den här anledningen inga bilder på mina barn, några få på min bebis men i regel från sidan eller så.. men visar aldrig upp mina två äldre barn då de i normala fall går på förskolan.. (och så tänker jag ett steg längre att det finns äckelmänniskor som kan spåra upp barnen och kidnappa dem från förskolan.. långsökt kanske men man vet ju aldrig.. finns ju människor till precis allt..)..
  stor kram till dig!

 • Home2tiny
  mars 6, 2013

  Ursäkta språket, men fy fan vilket äckel, blir så jädrans upprörd så jag kan gå i atomer. Förstår din klump i magen o funderingar kring bloggen, men för guds skull anmäl. Hoppas inte du slutar blogga för det skulle vara fruktansvärt tråkigt. Stora o många kramisar Tina

 • Mamma Mia
  mars 6, 2013

  Det är fruktansvärt och det skär i hjärtat. Jag har fått ”en sur” kommentar i en blogg som handlar om bland annat min viktminskning. Den var hemsk! Nu har jag inte gjort några mer inlägg på mer än ett år. Har gjort ett inlägg för att ”känna” om jag vill ha den kvar.
  När det handlar om det som ni blivit utsatt för så skulle jag nog inte skriva om det på bloggen för jag skulle vara rädd att det skulle ge ”näring” åt den som skrivit detta. Det kanske inte är rätt att ”tiga ihjäl det” med jag hade nog gjort det. Du har gjort en polis anmälan och det är viktigt att blir dokumenterat. Hoppas att detta snart blir utrett och glömt.
  Hälsningar Mamma Mia

 • homebyCaroline
  mars 6, 2013

  Fy va vidrigt! Jag mår illa! Vet inte vad jag ska säga,det är ju inte klokt. Jag tycker bara du själv kan bestämma hur du vill göra. Gör det som känns bäst för dig och din familj <3
  Kram

 • jenny
  mars 8, 2013

  Hej!

  Hade jag varit som du hade jag låst bloggen!! Fy fan för sådana äckel!!

  kram till dig och lillan!

 • Fröken Pyssel
  mars 8, 2013

  Fy vad vidrigt, ett riktigt övertramp och jag skulle känna mig otroligt kränkt å mina barns vägnar. Men objektivt sett är det här bara en riktigt knäppgök som bara är ute efter att provocera. Låt det inte förstöra för dig!

 • Emma Alexandersson
  mars 11, 2013

  Usch fy och blä vilka vidriga personer det finns! Svårt att se förbi men du är jätte duktig på det du gör så jag hoppas du orkar fortsätta! Men jag förstår om du tappar suget. Lås bloggen så minimerar du såna påhopp!
  Kram Emma

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.