On my wishlist!

torsdag, januari 3, 2013 7 0
 
 
 
Tomten har ju dragit..
 
 
..är det påskharen man får önska sig av härnäst då eller?
Dog för detta pennställ från Ferm Living!
 
 

Bilder: Ferm Living
 
 
Idag är jag seeeg!
J står där nere och steker pannkakor, ska ta rejält med sylt så sockarkicken kommer och rycker tag i mig..
 
Ser att en del nya besökare kikar in, så fantastiskt kul! Och ännu roligare att ni lämnar fina hälsningar =)
Vill så gärna ta mig tid att kika in hos er (som har blogg) eller svara på ALLA kommentarer, hälsa tillbaka, inspireras, eller bara se vilka ni är. Tyvärr är det ju det här med tiden då..den finns inte riktigt. Så hur har jag tid att blogga och göra inlägg själv då? Ja det kanske jag inte riktigt gör alltid, eller så bra som jag önskar, men jag försöker ta mig tid till det då jag är en person som har behov av att skriva av mig. Jag rensar tankarna här inne, och så är det ju som en dagbok, där man kan gå tillbaka och kika på ”livet”, annars skulle jag nog glömma hälften.. 😉
 
 
Nu ska jag sluta schmaala (tjöta) och slänga i mig lite smarriga pannkakor!
 
 
Toppendag på er alla!
 
Catta

0
7 Comments
 • mitt hjärtas fröjd å glädje
  januari 3, 2013

  Nä inte alltid lätt att få tid över till allt och seg är bara förnamnet på vad hur man känner sig:) därför tar jag oxå å slänger i mig en sockerkick nu hihi.
  Kram

 • Postadress Torslanda
  januari 3, 2013

  Svårt att få allt att gå ihop många gånger

 • Linda
  januari 3, 2013

  Tiden räcker inte till här heller just nu till allt jag skulle vilja. Men man får göra så gott man kan. 🙂

  Igår var en helt galen dag på min blogg med 2893 sidvisningar!!! 🙂 Det har jag INTE varje dag kan jag säga. Vet inte vad som orsakade ökningen heller. Kan ju vara reportaget i Leva & Bo men det var ju ändå några dagar sedan som den kom ut.

  Kram Linda

 • H`s enkla vardag
  januari 3, 2013

  Jaa bloggen tar verkligen tid ibland, men det är ju så kul så det går ju inte att sluta!
  Smaklig måltid!
  Kram Helena

 • Johanna / Fru form o fix
  januari 3, 2013

  Nä, tiden räcker inte alltid till. Man får välja och prioritera så gott man kan. God fortsättning!

 • sofia PR
  januari 3, 2013

  Nice!! Kram på dig!

 • Njut Av Livets Goda Ting
  januari 4, 2013

  God fortsättning 🙂
  Hoppas du har haft fina dagar med dina nära o kära..
  Det där med att hinna allt man vill och räcka till är inte alltid så lätt… man får försöka 🙂
  Ha en underbar fredag.
  Stor kram
  Jessica

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.