Färg i inredningen -mint

onsdag, januari 2, 2013 10 0
 
 
 
God kväll!
 
 
Alltså jag får be om ursäkt, men jag känner att jag inte haft tid att leta efter alla frågor jag fått, sorry. Har så fullt upp med mina små, kan liksom inte koncentrera mig, så när jag kollat igenom alla kommentarer märker jag att jag inte läst..fattar ni?
Tror jag är lite trött mentalt..
Den enda jag riktigt snappat upp för tillfället är den om mina Tolix-stolar, de är obehandlade matta, alltså inte galvaniserade eller något. Köpte dem för ca 4 år sedan på Svenssons i Lamhult.
 
 
Ok, lite mint!
 
Bild: Inredningsvis.se
 
 
Nån gång varje år, oftast mot våren, blir jag så fasligt sugen på lite turkosaktiga toner i inredning, fast denna gången mer åt mint. Vad tycker ni om det?
 

Bild: Design Day by Day
 
 
Jag tänker mig att blanda detta med lite mässing, koppar och brons. Kanske även silver, zink och ljust rökig puderrosa.
 
 
 
 
Älskar ju oxå duvblått och grått väldigt mycket, det kommer jag ta in mer av.
 
 
 Bilder: Sofiasinredning.blogg.se
 
 
Längtar tills mitt hem får sin vårskrud, lite nya inredningsaccessoarer och färska blommor. Mycket tulpaner och ranunkler ska det vara!
 
 
Bild: Ferm living
 
 
Nu ska jag fortsätta framkalla en massa bilder som jag gör lite parallellt här, det tar ju sin lilla tid att ladda upp om man säger så, puh..
Men det är ju så kul att kika i fotoalbum, och inte bara på datorskärmen, eller vad tycker ni!
 
 
Kram på er!
 
 
 

0
10 Comments
 • Mina drömmars hus
  januari 2, 2013

  Gillar verkligen färg. Men inte här hemma. Har svårt för färgade möbler även om jag som sagt tycker att det är snyggt hos andra.
  Ha en skön kväll
  Kram
  AC

 • Vita-hjärtan
  januari 2, 2013

  Visst är det snyggt med mintfärg! Jag är lite insnöad på mintgrönt och turkost just nu.. Funderar på vad jag ska måla bara.. 😉

 • Postadress Torslanda
  januari 2, 2013

  Riktigt härlig vårkänsla på bilderna!

 • Casa of Mia
  januari 2, 2013

  Härlig färg, jättefint! kram

 • Hemma på Sjuan
  januari 2, 2013

  Fint med färg, både turkost och duvblått! Själv tröttnar jag fort på färger men lite blått ska det bli här i alla fall 🙂
  Jag är jättedålig på att framkalla foton, visst är det mycket roligare med album. Kram Suss

 • mitt hjärtas fröjd å glädje
  januari 2, 2013

  Turkost är en av mina favoritfärger, har det mest som ljuslyktor osv och har inte målat något i den färgen. Mysig färg:)

 • Sofia Petersen Ristic
  januari 2, 2013

  Låter snyggt tycker jag! /Kram

 • TIDSOPTIMISTEN
  januari 3, 2013

  Grönt är skönt 😉 Kanske inte ett helt kök i mintgrönt för min del men gärna lite accenter som enkelt kan bytas ut när man tröttnat. Kom ihåg att jag var mintgrön från topp till tå på min skolavslutning i 9:an – skor, örhängen, kläder ja allt helt enkelt… ha ha ha
  God fortsättning på det nya året!!!!

  Kram Ullis

 • Vita huset 28
  januari 3, 2013

  Hej jag är också helt såld på turkost o pastell. När nya året kommer så vill jag plocka in lite mera av det. Har kudden med fjärilar i Novas säng, o så en turkos med volang där också. Ja i hennes rum är det sen en pastelltapet som fond med stora blommor, fjärilar och fåglar i cerist, rosa, mint o turkost. Härligt där inne. Fast i resten av huset så är de vitt, svart o zink 🙂

  Kram Camilla

 • Fiddeli vitt å pastell
  februari 10, 2014

  Turkos e min favoritfärg, förutom gult,rosa å mint som jag just nu målar om köket med 🙂 Måla på, de e ju bara att måla om ifall du tröttnar 🙂 Börja me nån möbel, så ska du se så glad man blir av pasteller 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.