Instagrammad stjärna med ljus mm..

lördag, oktober 27, 2012 4 0

 

Tjabbalooba!

  

Visar en blandad Instagramkompott, för er som undrar vad jag heter där så är det ”valentin3333”. Fråga mig inte varför jag krånglar till det, hade ju kunnat heta mitt namn så jag blir lättare att hitta, men jag är ju lite krånglig av mig 😉


 

Som ni ser har stjärnan fått ljus och jag tycker det blev väldigt fint och mysigt 🙂

 

Vad härligt det var med en gnutta färgnyans på ljusen istället för helt vita!

 

Höll på att glömma, fick ju mumsig ekologisk saft av vännen med =))
Inga onödiga tillsatser här inte, men socker, det är det ju förstås!

 

Stort plus för gammaldags etikett, finifini 🙂

 

Avslutar med en blid på två av mina älsklingar, Inez får pappamys 🙂
Vem kan motstå hennes mjuka kinder lixom, jäses, man vill bara äta upp´na!!


Då var det lördag och vi är aningens förkylda, har bla haft halsbrännan from hell på besök i natt, mindre skönt grrrrr…

Men skit i det, nu startar vi dagen, TJOHOOOOO!!!

Puss & kram
C

0
4 Comments
 • Prinsessorna på Bellevue
  oktober 27, 2012

  Åhhh, vilka gossiga kinder… Ja, det går ju bara inte att motstå! Hon är ju så in i bänken söööt! Stjärnan blev ännu finare med ljus i! Visst kan det vara fint med lite färgade ljus, det tycker jag med!

  Ha en jättefin helg! Hoppas halsbrännan från hell, åker tillbaka!

  Kraam
  Petronella

 • Linda
  oktober 27, 2012

  Nu är jag en följare!!! 🙂

  Ha en bra lördag!
  Massor av kramar från mig

 • Lantligt i Smultronbacken
  oktober 27, 2012

  Vad fint det blev med ljusslingan på stjärnan, eget och annorlunda. FINT

  Kram Teres

 • Välkommen Hem!
  oktober 27, 2012

  SUPERDUPERFINT! Hmmm… nu fick jag en idé! Kanske ska jag ut och leta pinnar imorgon och göra en sån där fin jag med och hänga den utomhus på fasaden? Kanske bli snyggt! Tack för inspirationen och krya på dig!
  Kram Judita

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.