En knopp har fått sin plats.. DIY

måndag, oktober 29, 2012 13 0

  

Först en himla massa vitt..

 

..sen lite svart.


Man tager vad man haver, och jag har en gammal radiomöbel som jag häromdagen gav en liten uppdatering. Köpte den på Blocket nån gång för ca 5 år sedan, då var den träfärgad och jag målade den vit.
Den vita färgen fick var med om mycket, väääldigt sliten blev den, så ommålning var nödvändigt!
Sen har en av de tre knopparna jag visade för ett tag sedan hittat hem =)


Efter:

 

Före:

 

Målade även en annan liten möbel, men den visar jag kanske imorgon.
Snart är den också dags att måla det sista av golvet där uppe. Skulle gjort det för länge sen egentligen, men så dyker det alltid upp annat jag vill greja med 😉Men hörni, vad fasen är detta, RIKTIGT JÄKLA GÖTEBORGSVÄDER ska jag få stå ut med idag =( 
Regn och rusk, och jag som ska ut på dogwalk snart, vill inte..

Bara att gaska upp sig och slänga på rätt kläder, för det finns ju inget fel väder.. yeah right..


Ha en toppenmåndag & bra start på nya veckan!

 

Kram Catta

0
13 Comments
 • Johanna / Fru form o fix
  oktober 29, 2012

  Det är så enkelt att göra något helt nytt med lite färg och en ny knopp. Vi fick en söt liten byrå av grannarna, den ska nog få bli turkos och stå i lilla A´s rum.

  • Ljuva Magnolia
   oktober 29, 2012

   Hoppas man får se den när den är turkos och på plats =))

   Kram

 • Linda
  oktober 29, 2012

  Vad fin den blev som svart och knoppen blev ju liksom pricken över iet. Jag letar med ljus och lykta efter någon gammal möbel på Blocket som jag kan köpa och måla svart. Ska förvara barnens dvdfilmer i den i deras allrum men än så länge så har jag inte hittat någon.

  Missa inte tävlingen i min blogg idag. 🙂
  Massor var kramar!
  /Linda

  • Ljuva Magnolia
   oktober 29, 2012

   Men va kul, det är ju precis det vi ska ha denna radiomöbel till! =))
   Lycka till med Blocket-letandet!
   Nä tävling vill jag ju inte missa!!

   Kramen

 • Johanna
  oktober 29, 2012

  Snyggt! Ska den stå i vardagsrummet? Eller ska V ha den i sitt rum?

  Ja, barnen river mitt kök och jag orkar inte stå emot, tror aldrig att det sett jävligare ut! Men det går ju inte att vara ute så där jättelänge i detta sketaväder och då blir det ju såhär, abstinens på hög nivå;)

  Kramelikram!

  • Ljuva Magnolia
   oktober 29, 2012

   Den ska stå i ”allrummet” där uppe, så ska tv:n vi har där nere sitta ovanför, när vi får råd att köpa ny.. Blir väl inte färdiginrett där uppe förrän efter årsskiftet nån gång, men den som väntar på nån gott heter det ju.. en trissvinst hade ju suttit fint 😉

   Busiga små gryn du har, hoppas köket sitter kvar ;). Vi sysselsätter oss ganska enkelt tack o lov, spelar fotboll med mjukisboll på övervåningen och pysslar om vartannat. Men nog kommer dagen bli lååång, mina vaknade med tidigt..

   Kramis!

 • Mina finaste...
  oktober 29, 2012

  Haha, håller med…vaddå inga dåliga väder 🙂

 • sofia PR
  oktober 29, 2012

  Snyggt! Den där knoppen ger den lite attityd ju;)

  Trevlig kväll/Kram Sofia PR

 • Postadress Torslanda
  oktober 29, 2012

  Snyggt i svart. Håll i hatten i rusket!

 • Industri house
  oktober 29, 2012

  Wow så snyggt det blev!! En väldigt snygg förvandling 🙂 Själv är jag ju också mycket glad i svarta möbler. Jag blev så sugen på att köpa lite färgglada fina knoppar på en gammal byrå jag har härhemma med. Tack för all inspiration man alltid får här!! Kram på dig/jessica:)

 • Hus Inspiration Inredning
  oktober 29, 2012

  Jätte fin så duktig du är! Jag letar också erfter en byrå att förvandla;)

  Hoppas du har en bra söndagskväll! Kram

 • Mina drömmars hus
  oktober 29, 2012

  Snygg!!!!
  Hoppas du får en bra start på denna nya vecka.
  Kram
  AC

 • House number 11
  oktober 29, 2012

  Oj, vad snygg den blev! Vill också måla med svat färg! Jag vet bara inte vad, ännu. Två pallar står och väntar, men jag tror att jag ska börja med ett par träljusstakar!
  Kram Jenny

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.