onsdag, oktober 27, 2010 1 0
Godmorgon!
Idag ska jag ut med jobbet! Nej, jag har inte börjat jobba ännu, vi ska fira av en person som har gått i pension precis, och det ska vi göra genom att gå på Robert Gustavssons show på Rondo. Ska bli så jäkla roligt!!
Har hittat en outfit som jag är sååå himla nöjd med, det är inte ofta nu för tiden så det är verkligen skönt att jag fått till det. Lite kul för blusen jag ska ha är över 10 år (!?) gammal, tihi, ni får se imorgon..
Nu till det svårare, frisyr! Jag är helt usel på att göra mig snygg i håret men jag hittade lite inspiration som ni ser här nedan, blir lite sugen på den här sköna looken med slarvig fläta. Ja, får se vad det blir.
Ha en superduper dag alla!
Kram
0
1 Comment
  • Härligt hemma
    oktober 29, 2010

    Låter som en toppenkväll!! Ursnyggt med slarvfläta röstar på en sådan!
    Ha det så kul!
    Kramar Madeleine

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.