onsdag, september 1, 2010 3 0
Nytt till sovrummet!
Har beställt nya lakan och gardiner till sovrummet, härligt! Blev randigt i blått och vitt på lakanen och vita bomullsgardiner. Hade tänkt att sy egna gardiner men att köpa likadant tyg på metervara hade blivit dubbelt så dyrt, sjukt va! Då kan ni tänka er vilka billiga gardiner jag hittade på nätet.
Fick ju tips av er på att ha en hissgardin i sovrummet istället men sorry, jag är alltför kär i längder..
Blir inte bara köpegrejer till sovrummet, ska faktiskt sy en grej själv oxå, men det dröjer lite då materialet jag ville ha var slut så jag får vänta tills på fredag innan jag kan börja med det projektet..
Hej svej!

 

0
3 Comments
 • Lantligt i smultronbacken
  september 1, 2010

  Verkligen fint påslakanset. Vart kommer det ifrån?

  Och jag är lite tvärtom, för kär i hissgardiner. Kan ha att göra med att kattera tyllar in sig i gardinerna annars:))

  Kram

 • niinaslycka
  september 1, 2010

  Låter härligt och fräscht med färgerna blått och vitt. Jättefina påslakan!

 • Skogslyckan
  september 1, 2010

  Vackra påslakan i vitt och blått!
  Kram Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.