EN VÄGG TILL ✔️

söndag, oktober 17, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Check på ytterligare en vägg som blivit målad, det går inte fort men det gå långsamt haha. Har man tidsbrist för sånt så är tycker jag iallafall det är bättre att måla klart en vägg i taget, alltså med två lager, så man kan ställa tillbaka saker och minska på stöket. Vi bor ju såpass litet att det snabbt blir stök typ överallt när man grejar och att leva i stök och kaos mår jag dåligt av. Så därför kör jag en vägg i taget när tid ges, plockar ner, målar och sätter tillbaka inredningen. Idag hade jag tre timmar på mig ungefär att måla den väggen med spegeln.

Lampan (Ellos här) åkte ner och sen tillbaka på nästan samma plats när färgen hade torkat, tre centimeter mer åt höger och helt rakt denna gång, hamnade snett första gången haha. Jag är en sjukt ivrig person som inte har tålamod att vänta på hjälp men det behövdes två pers för att få lampan snyggt på plats, inte lätt att hålla och skruva samtidigt så nu var mannen hemma och fick hjälpa till att hålla.

Man sätter en liten platta på väggen först och sen fäster man den lilla svarta kåpan som håller lamparmarna över och fäster med 4 skruv, två uppe och två nere, lite pilligt sådär.

Den stora spegeln kommer jag nog aldrig tröttna på, älskar verkligen den, förstorar rummet. Den är 110cm och finns bl.a hos Royal Design här.

Färgen som heter Kalk från Jotun Lady är snarlik den jag har på skåpen som heter Elephants Breath från Farrow & Ball, den senare har en gnutta rött i sig som skiljer men syns knappt.

Väldigt väldigt nöjd är jag iallafall och nu har jag bara väggarna i tv-delen kvar.

Tog med mig sekatören ut på en promenad och fick med mig lite kvistar med vackra röda nypon med mig hem, finns så mycket fint i naturen att ta in, även under hösten. Vasen från Louise Roe är så pampig i sig att stora buketter ej behövs, fast lite längre stjälkar krävs. Såg förresten att vasen finns i blått i mindre storlek på Cervera, riktigt härlig faktiskt.

Nu ska jag in i duschen och skrubba av mig efter en dag full av aktiviteter. Målat, varit ute och fixat och varit på köpcenter och shoppat med Inez och hennes bästis, känner mig heeelt slut. Att gå runt i affärer kan verkligen ta musten ur mig, för att inte tala om ställen fulla med folk, avskyr.

Tjejerna var nöjda iaf, fick shoppat lite och vi hittade en lång dunjacka från Everest till Inez som kommer vara super i vinter. De fick också äntligen köpt sig varsin drink på Hello Boba, en choklad och en jordgubb och med nån sorts gelékulor i, nån form av trendigt bubbel-te från Taiwan.

Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.