ISKAFFE & ISKALLT

torsdag, augusti 26, 2021 3 0

Innehåller annonslänkar

Trots att det är svinkallt ute idag så blev jag så sugen på en iskaffe efter maten, får såna cravings ibland. Har sån hormoniell obalans i kroppen så jag vet inte vad jag ska ta vägen ibland, men orkar fasen inte prata mer om det just nu..

Gillar ni iskaffe förresten? Läste ett recept nyss hos Food Pharmacy som jag bara måste prova (detta), älskar enkla smarta tips.

Gillar att dricka iskaffe ur tunna glas också, glasen från Iittala är perfekta och jag är så förtjust i serien Essence från Iittala och skulle vilja ha alla delar. Har komplett uppsättning av just dricksglasen och rödvinsglas, som är de glas vi använder mest. Till all dryck egentligen.

Ofta kampanj på denna populära serie också, just nu hos Nordic Nest tex, här.

En annan serie jag är svag för när det kommer till glas är Ripple från Ferm Living, fantastisk design på den.

Nu ska jag strax gå och knyta mig men jag har suttit och skissat på ett DIY-projekt som jag tänkte fixa med i helgen om jag får tid, så länge sen jag gjorde något sådant och jag saknar att vara kreativ. Hoppas det blir som jag tänkt. Perfekt med små projekt nu när hösten verkar vara på intåg med både kyla och murrmurr-väder, idag har det varit riktigt rått med nordanvind och stålgrå himmel, brrr..

KRAM

0
3 Comments
 • Tina
  augusti 27, 2021

  Hej om dricksglaset med iskaffe i bild är i strl 35cl hur högt är det?/Tina

  • Catta
   augusti 27, 2021

   Hej!
   Det är 10 cm högt, finns högre också men jag tycker detta är perfekt allround 🙂

   • Tina
    augusti 28, 2021

    Hej, tack för ditt svar, såg att det högre glaset var 14 cm högt i beskrivningen på sidan du angav men den informationen fanns tyvärr inte på det lägre glaset, så jag är väldigt tacksam för ditt snabba svar/Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.