LITEN YVIG BUKETT

tisdag, maj 5, 2020 0 33

Annonslänkar Synoptik

Hur söta är in de här plättlätta små fjärilsranunklerna?!

Ny favvoblomma tror jag bestämt, älskar den typen av sirliga blommor. Och de nästan svarta tulpanerna är en annan favorit, som jag har i rabatterna ute, Queen of night heter de.

Älskar vår långa valnötsbänk här, eller två som det faktiskt är, från Ikea´s Stockholmsserie om någon undrar.

Nu ska jag sätta mig i bilen och hämta sonen som är på fotbollsträning nere i Hästevik, han har börjat i ny klubb så lite längre bort för oss men det är ändå cykelavstånd ff, idag blåser det dock mycket ute så då tog vi bilen så jag inte råkar få migrän.

Har förresten klickat hem ett par nya solglasögon nu efter mycket velande, passade på nu när Synoptik har 25% på alla solisar (här) och valet föll på dessa. Hoppas de passar nu för jag har ju inte provat irl, men jag gjorde en virtuell provning på deras hemsida och det ser ut som de är som klippt och skurna för mig 🙂

Ha nu en fortsatt fin kväll!

Kram

33

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.