DET VAR EN GÅNG EN VAS..

måndag, januari 23, 2017 2 7

 

 

 

 

Oldies från januari förra året, när jag fortfarande hade kvar min fina Pallo.

Kan sakna den ibland, särskilt nu när jag är sugen på ett stort fång med långa härliga franska tulpaner, passar så fint i den med sin smala hals.

Tyvärr gick ju Pallon i tusen bitar på Inez barnkalas förra februari, ajajaj. Tur att inga små forslingar skadades eller så, och attans att jag inte hade vett på att flyta den.. Hade heliumballonger i taket som en liten flicka skulle fånga och då fastnade i en kvist med snöret.

Nåja, värdsliga ting det där med vasen, och nån ny blir det inte, för jag har inte ont om vaser precis hehe. Men synd på en sån fining såklart.

 

 

 

 

 

Ja hörni, i brist på dagsljus (och sug på att fota) så är det himla käckt att bläddra igenom arkivet ibland.

 

 

Hoppas ni haft en fin måndag, nu ska jag ta tag i lite mail jag ligger efter med, innan jag sjunker ner bredvid mannen i soffan.

Kram

7
2 Comments
 • MiaC
  januari 24, 2017

  Attans trist med vasen, tur dock att ingen kom till skada. Du den där stolen var ju sjukt snygg, passar grymt bra med ett skinn som mjukar upp också. Vet du vad den där spegeln har jag också tänkt beställa, trist att det är lång leveranstid bara =) Kram kram Mia

  • Catta
   januari 24, 2017

   Ja det är en riktig favvostol 🙂
   Tips är att kolla upp andra butiker som säljer spegeln, många som gör nämligen, dock kan priset skilja något har jag märkt..
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.